Sinopsis Drama Playboy Itu Suami Aku Episode 22 di sini. Drama ini mengisahkan Afina(Nur Risteena), gadis lemah lembut dan sopan santun ditemukan jodoh dengan Adrian (Fattah Amin), seorang playboy. Afina mempunyai seorang adik kembar, Afisya (Cha Cha Maembong) yang suka bersosial dan merupakan salah seorang teman wanita Adrian.

Suatu hari, Afina dan Syaf (Wan Sharmila) menghantar tempahan bunga di rumah Puan Sri Zahida (Dilla Ahmad) bersempena dengan majlis hari jadi cucunya. Puan Sri Zahida tertarik dengan penampilan Afina, lalu membuat keputusan mengejut untuk mengahwinkan Adrian dan Afina.

Selepas kahwin, Afina cuba menawan hati suaminya tetapi Adrian tetap dengan sikap kaki perempuannya. Malah, Adrian membuat pengakuan bahawa dia tidak ingin mengahwini Afina tetapi dia terpaksa mengikut kehendak ibu bapanya kerana mahu menjadi CEO syarikat.

Walaupun dibenci oleh Adrian, Afina bertekad untuk memikat hati suaminya dan menjadi isteri yang taat. Di saat Adrian membuka pintu hatinya untuk Afina, dia telah meninggalkan Adrian tanpa pesanan. Apa kesudahan drama bersiri ini?

Saksikan drama Playboy Itu Suami Aku Episode 22 di slot Akasia TV3, setiap Isnin hingga Khamis jam 7.00 petang. Bagi yang terlepas menonton Drama Playboy Itu Suami Aku Episode 22, boleh menontonnya di laman ini. Tonton Playboy Itu Suami Aku Episode 22 Online
playboy itu suami aku episode 22