Drama Ku Cinta Kau Seorang Episod 2

Tonton Drama Ku Cinta Kau Seorang Episod 2 di sini. Drama romantik komedi ini mengisahkan tentang Batrisya (Amyra Rosli) yang dibesarkan di dalam keluarga berada, segala permintaan dan kehendak beliau dituruti oleh ayahnya, Dato’ Hisham. Ramai pembantu rumah terpaksa diberhentikan gara-gara kesalahan kecil.

Suatu hari, Helmi (Remy Ishak), pekerja di restoran milik Dato’ Hisham telah menegur sikap biadap Batrisya. Oleh kerana kecewa terhadap ayahnya yang tidak mahu memberhentikan Helmi, Batrisya pergi ke luar negara selama sebulan tanda mogok.

Setelah pulang ke tanah air, Batrisya dapati rumah ayahnya telah dijual dan restoran itu juga telah ditutup. Di dalam surat itu juga mengamanatkan Batrisya untuk belajar tinggal bersama Helmi dan neneknya.

Apakah yang bakal berlaku kepada Batrisya dalam Ku Cinta Kau Seorang Episode 2 ini?

Drama Ku Cinta Kau Seorang ini karya terbaru sutradara Khairul Amri Haji Khalid (Keoi) dan nukilan skrip oleh Shuhadatul Ain Zakaria bakal mengisi slot Lestary menerusi drama rantaian 13 episod, terbitan Global Station Sdn. Bhd. menampilkan barisan pelakon terdiri daripada Remy Ishak, Amyra Rosli, Ruminah Sidek, Faradhiya, Zack X-Factor, Hafizzuddin, Bill Azali, dan ramai lagi.

Bagi yang terlepas menonton drama Ku Cinta Kau Seorang Episode 2, boleh tontonnya di laman ini.
ku cinta kau seorang episode 2