Sinopsis Highland Tower Full Movie di sini. Filem Highland Tower 2013 ini mengisahkan Mika (Mikael) dan Nizam mempunyai idea untuk membuat dokumentari pendek di sebuah tempat seram, di mana mereka akan membuat liputan di sebuah bangunan lama yang bernama Highland Tower.

tonton filem highland tower full movie di siniDengan bantuan pihak produksi daripada MiG, Mika dan Nizam berjaya mendapat dana daripada pihak produksi tersebut kerana mereka berminat dengan idea yang dibentangkan oleh mereka dan turut menambah krew bagi membantu melancarkan penggambaran iaitu Shima Anuar, Atikah, Adibah, Eddy dan Kamal.

Namun, sebaik penggambaran bermula pada waktu tengah malam, macam-macam kejadian aneh berlaku sehingga ada yang mendengar bunyi yang sangat membingitkan dan kamera lampu tiba-tiba terpadam. Pelbagai peristiwa pelik mula berlaku sehingga Atikah dan Shima dirasuk.

Lebih mengejutkan, Shima telah hilang dan disembunyikan oleh sesuatu. Team Mika dan Nizam berasa susah hati dan mereka mencari Shima sehingga jumpa. Bagaimana kesudahan filem genre seram Highland Tower ini?

Filem Highland Tower Full Movie ini adalah arahan Piere Andre, terbitan MIG (Metrowealth Pictures). Pelakonnya pula terdiri daripada Mikael Andre, Niezam Zaidi, Shima Anuar, Eddy Rauf, Atikah Suhaimi, Adibah Yunus dan Zairi Zainal. Bagi yang belum menonton Filem Highland Tower Full Movie, boleh tonton di laman ini. Tonton Highland Tower Online | Sini | Sini | Sini | Sini |