Sinopsis Drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 4 di sini. Bukan Kerana aku tak cinta ini mengisahkan tentang kehidupan Jebat, seorang lelaki katarsis yang berdarah campuran Melayu dan Cina berubah dari jalan hitam kepada kehidupan yang lebih baik. Tidak pernah terlintas dalam fikirannya untuk jatuh cinta kerana tujuan hijrahnya hanya untuk menuntut ilmu agama dan melupakan kisah silamnya.

Sifat Jebat yang tenang, rajin dan baik hati telah menarik perhatian Mastura, adik ipar kepada majikannya Uwais. Pelbagai cara digunakan oleh gadis itu untuk menarik perhatiannya hingga Jebat naik rimas dan lemas. Walau berkali-kali ditolak, Mastura tidak juga berputus asa.

Dia tidak pernah menyangka gadis cantik, kaya dan bijak seperti Mastura terpaut hati kepadanya, seorang lelaki biasa yang tidak begitu tampan kerana mempunyai parut di bahagian matanya. Mampukah Jebat membalas cinta Mastura?

Drama bersiri 60 episod terbitan Pena Creative Sdn Bhd ini akan ditayangkan setiap Isnin hingga Rabu mulai 9 Disember 2013 secara eksklusif di Mustika HD (saluran 134) pada jam 10 malam.
Drama ini turut dijayakan barisan pelakon termasuklah Sharnaaz Ahmad, Nelydia Senrose, Iqram Dinzly, datuk Jalaluddin Hassan, Lisdawati, Chew Kin Wah, Adeline Tsen dan Tony Eusoff. Bagi yang terlepas menonton Drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 4, boleh tontonnya di laman ini. Tonton Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 4 Online
drama bukan kerana aku tak cinta episode 4