Tonton Ariana Rose Episode 25 di sini. Drama yang diadaptasi dari novel The Wedding Breaker ini keudara di slot Akasia TV3 berkisar tentang Ariana Rose yang berkawan baik dengan Tengku Juwita setuju untuk berlakon sebagai gadis yang pernah menjadi kekasih kepada Tengku Adam Kamil. Tengku Juwita sebenarnya tidak mahu berkahwin dengan Tengku Adam Kamil, lalu dia mencadangkan agar Ariana Rose berlakon sebagai wedding breaker. Perkahwinan tersebut dibatalkan dan maruah keluarga Tengku Adam Kamil telah tercalar.

Berang dengan keadaan itu, Tengku Adam mengupah pengintip peribadi untuk menyiasat siapa Ariana Rose. Tengku Kamil cuba mengetahui siapa dalangnya,namun Ariana Rose tegar untuk tidak memberitahu. Tengku Kamil akhirnya meragut kesucian Ariana Rose dan disebabkan itu, Ariana Rose memberitahu kisah sebenar.

Sejak itu, Ariana Rose membenci Tengku Kamil. Untuk melupakan sejarah hitam itu, Ariana Rose mula melakukan kerja-kerja amal. Tanpa disangka, Tengku Adam adalah penyumbang besar dana kebajikan di mana tempat Ariana Rose bekerja. Tengku Adam mula jatuh cinta pada Ariana Rose. Namun Ariana Rose semakin membenci Tengku Adam.

Ariana Rose dipinang oleh keluarga Tengku Adam tanpa pengetahuan Tengku Adam dan Ariana Rose menerima lamaran tersebut. Disebabkan kecewa lamarannya ditolak Ariana, Tengku Adam pergi menunaikan umrah. Bila pulang, dia mendapati yang dia akan berkahwin dengan Ariana Rose, gadis yang dicintainya. Ariana Rose terkejut tapi dia menerima suaminya dengan perasaan terbuka apatah lagi melihatkan suaminya telah banyak berubah.

Drama Ariana Rose Episode 25 ini dibintangi oleh Keith Foo(Tengku Kamil), Nur Fathia(Ariana Rose), Tasha Shilla(Tengku Juwita), Hisyam Hamid(Harith), Nabila Huda(Liyana), Arja Lee( Ramzul), Syatilla Melzin(Sophie), Mustapha Kamal(Tan Sri Tengku Muhriz), Liza Abdullah(Puan sri Lisdania), Datin Ziela Jalil(Datin Asra), Jalaludin Hassan(Datuk Wan Jusoh).
Bagi yang terlepas menonton Ariana Rose Episode 25, boleh tontonnya di sini. Tonton Ariana Rose Episode 25 Online
ariana rose episode 25