Tonton Benci Vs Cinta Episod 8

Tonton Benci Vs Cinta Episode 8 di sini. Drama Benci Vs Cinta ini mengisahkan Alisa (Nora Danish) yang mempunya sebuah gerai menjual ayam di pasar dan memiliki pekerja dari Indonesia bernama Anang (Randy Pangalila).

Anang merupakan seorang yang malas berusaha dan sering tidur. Meskipun sering ditegur oleh Alisa, Anang tetap dengan sikapnya yang malas.

Randy Pangalila pula seorang pelakon terkenal Indonesia yang sedang melakukan penggambaran di Malaysia. Telah ditakdirkan, wajah Anang dan Randy saling tak tumpah walaupun mereka bukan bersaudara.

Suatu hari, Randy terserempak dengan Anang dan mereka membuat keputusan untuk bertukar identiti dan sejak itu pelbagai kisah lucu berlaku apabila masing masing cuba menyesuaikan diri.

Drama Benci Vs Cinta yang bergenre komedi romantik ini diarahkan oleh Micheal Ang turut menampilkan Salina Saibi, Sharifah Sakinah, Amyza Adnan, Eida Moin, Marsha Milan London, Didie Alias, dan ramai lagi.
Saksikan drama yang menarik ini setiap Isnin, jam 9.30 malam di Astro Ria. Best ke tak Benci vs Cinta Episod 8 ni? Bagi yang terlepas menonton Benci Vs Cinta Episod 8, boleh tontonnya di laman ini.
tonton drama benci vs cinta episod 8